כשגיליתי את אולם האלכוהול נפתח בפני עולם מדהים של טעמים שונים ומשונים. כל מיני תערובות עשבים ורקיחות משונות...

שורש חזרת מגורד

ארוחת בישול עם אלכוהול

שף חנן אביסף

תמונות מן הארוחה

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

בארוחה זו החלטתי לשלב בין האהבה שלי לבישול לבין האהבה שלי לאלכהול. החלטתי ליצור ארוחה שבה האלכוהול הוא מרכיב עיקרי בהכנת המנות ובטעמן.

תפריט הארוחה

היינות שהוגשו בארוחה

  • Chatu Cavalier 2012.
  • The Hermit Crab - Viognier Masrsanne.

כל הזכויות שמורות