אני ירושלמי בכל רמ"ח אברי. מחובר לעיר, לקצב החיים היחידי שלה, לטעמים והריחות. לכן מן הראוי היה שאת הארוחה הראשונה שלי במועדון אבשל בסגנון ירושלמי.

מרק ערמונים וארטישוק ירושלמי

ארוחה ירושלמית

שף יונתן שטננברג

תמונות מן הארוחה

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

שימוש בטכניקה שונה מניב תוצאות שונות מאותו חומר גלם. בארוחה זו רציתי להדגיש את השוני בין קיצוץ לטחינה.

תפריט הארוחה

  • הערינג בכבישה ביתית נוסח מאה שערים.
  • מרק ארטישוק ירושלמי וערמונים.
  • סלמון וטונה מעושנים.
  • מעורב ירושלמי.
  • פקעילה - זנב שור, לוביה ותרד בנוסח מוסררה.
  • קרם ברולה שומשום.

היינות שהוגשו בארוחה

  • Tishbi - Brut.
  • Ramat Negev - Neve Midbar 2013 .
  • תבור - רעם 2010.

כל הזכויות שמורות