כל פעם שהעונה מתחלפת עבורי זו חגיגה. כל עונה מביאה עימה את חומרי הגלם העונתיים שלה. מגוון חדש של טעמים וריחות.

חותכים את הבשר

ארוחה אביבית

שף גיא מיכרובסקי

תמונות מן הארוחה

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

ארוחה שמבוססת רובה על מנות אביביות - קלות ומרעננות, למעט המנה העיקרית שהיא אקורד הסיום תוך כדי שימוש בחומרי הגלם ומצרכים טריים שניתן להשיג בשוק.

תפריט הארוחה

  • קרוטונים של רגלי חזיר עם מטבל מרסלה.
  • אספרגוס וטונה בירקות גינה אביבים.
  • גספאצ'ו שקדים.
  • מוסר מעושן על מצע עשבי תיבול טריים מהשוק.
  • גרניטה ג'ין וטוניק.
  • צלי בקר משובט עם תפוחי אדמה צלויים.
  • מקפא יוגורט עיזים ורוברב.

היינות שהוגשו בארוחה

  • Carpene Malvolti - Prosseco Superiore .
  • אדמה - רוסאן 2013.
  • Lewis Pasco - The Pasco Project #2 - 2013
  • ויתקין - ריזלינג 2013.

כל הזכויות שמורות