הלזלה

הלזלה

המנה הוגשה כחלק מארוחה רומנית

מצרכים:

  • עור מצוואר של עוף (לבקש מהקצב).
  • כ- 1/2 כוס קמח (בהתאם לגודל כיס העור הממולא).
  • בצל מגורר או קצוץ דק מאוד.
  • ביצה.
  • מלח פלפל שחור לפי טעם.
  • שומן נוסף או בשר טחון (אופצינאלי).

אופן ההכנה:

מוסיפים לקמח מעט מלח ופלפל וביצה ומערבבים עד קבלת עיסה לא דלילה מידי. מוסיפים לעיסה את הבצל.

מנקים במים ולאחר מכן ברתיחה קלה את העור הממולא.

ממלאים את העור בתערובת וסוגרים בתפירת חוט ומחט.

מבשלים בציר ירקות או במרק עוף או מטגנים שמן. מגישים.

כל הזכויות שמורות