לוקחים קצת מפה וקצת משם, משתמשים בניסיון שנצבר לאורך השנים והנה יש לנו התחלה של ארוחה...

ריקוטה אפוייה

ארוחת השנה הרביעית

שף גיא מיכרובסקי

תמונות מן הארוחה

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

החלטתי להגיש ארוחה המבוססת על אוסף מנות שאספתי במהלך השנים האחרונות.

תפריט הארוחה

היינות והבירה שהוגשו בארוחה

  • Ramat-Arad - Merlot 1993.
  • Freisa De-Asti- 1999.
  • Cru des Arroucats - sait croix-du-mont 1994.
  • Chatoineuf du Pape - Reserve des Cordinaue 1993.
  • Dessert wine - Emek-Ella 1999.

כל הזכויות שמורות