המטבח הקאטלוני הוא מטבח ים תיכוני המבוסס על מאכלי ים ויבשה, כלומר הרבה פירות ים, ירקות ובשר. מנות הטאפס המוגשות במסעדות הפכו ממזמן לידועות בכל העולם.

מריסקוס חריף מתוק

וריאציות על המטבח הקאטלוני

שף אלישע מזלי

תמונות מן הארוחה

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

אני מאוד אוהב את המטבח הספרדי. הטאפסים הקטנים. השימוש בפירות ים והשילוב עם ירקות. הפעם החרתי להתמקד בחבל קטלוניה.

תפריט הארוחה

היינות שהוגשו בארוחה

  • קאווה.
  • Marques de Riscal - Rueda 2005.
  • Artazuri - Navarra 2003.
  • בירה San Miguel.

כל הזכויות שמורות