כל בצק מתחיל במים וקמח. השאלות הן באיזה קמח משתמשים, מה מוסיפים לו ומה היא טכניקת העיבוד של הבצק. ישנן כל כך הרבה אפשריות וזהו סוד הקסם של הבצק.

בליני חריימה חריפה

ארוחת בצקים מזרח מערב

שף אלישע מזלי

תמונות מן הארוחה

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

צרפתי ותימני נפגשים... או רוסי ומרוקאי נפגשים... זה אולי נשמע כמו התחלה של בדיחה אבל זה בדיוק הרעיון של הארוחה שלי. להפגיש מאכלי בצק ממטבח מסויים עם מנה מאוד מפורסמת ממטבח אחר, ולראות איך החיבור ביניהם עובד.

תפריט הארוחה

היינות שהוגשו בארוחה

  • ליקר מסטיקה.
  • Chablis 2007

כל הזכויות שמורות