בארמון הטופוקאפי האימם כבר התעלף. הוא אכל עלי גפן עד שממש התעייף. הוא עצם את העיניים ובמקום לספור כבשים הוא חלם על טלה - בקרם של חצילים.

לחמג'ון

מארמון הטופקאפי למאורת הג'נטלמנים

שף אמיתי אלקיים

תמונות מן הארוחה

הרעיון שעומד מאחורי הארוחה

המטבח הטורקי הוא אחד מן המטבחים האהובים עלי. מטבח תוסס שמשתמש בחומרי גלם שאני מאוד אוהב.

תפריט הארוחה

  • אפרטיף ערק אל נמרוד.
  • לחמג'ון.
  • מרק יוגורט וגריסי פנינה.
  • חצילים מטוגנים במילוי גבינות.
  • עוף באגוזים מאזור סירקה.
  • עלי גפן ממולאים.
  • האימם התעלף.
  • צדפות ממולאות.
  • בורקס פילו במילוי מנגולד.
  • ארטישוק ירושלמי בשמן זית.
  • טלה מבושל בעגבניות מוגש על קרם חציל.
  • אינטרפטציה אישית על סחלב.

היינות שהוגשו בארוחה

  • ערק אל נמרוד
  • Hardys - Chardonnay 2008
  • Tulip - Mostly Frank 2007

כל הזכויות שמורות